Miránk - Debreceni Országúti és MTB Kerékpáros Klub
Válaszd a mozgást...Mi kerékpározunk!
MENÜ

Akik segítik a munkánk:

 

 

valamint a klubunk összes tagja!

 

 

Köszönjük a segítséget!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

 • Marghitta, Hajdú-Főnix kupa, Tour de Túr, König Trade Balmaz GP és a Tisza Tó

  Az elmúlt 2 hónapban 5 versenyen is részt vett csapatunk, s mindenhonnan érmekkel tértünk haza! Összesített mérlegünk 3 arany, 3 ezüst, 3 bronz! Csapatunkból ezenkívűl értékes helyezésekkel is gazdagodott! A versenyeken Vilmányi Tomi, Nagy Gergő, Ónodi Peti, Gém Janó, Kiss Sanyi, Nagy Soma, Gyurkó Laci, Sanna Mirkó, Pótha Józsi képvselte a csapatunkat, s küzdöttek hatalmasat! Így tovább! Érmes helyezések a Versenyek-Eredmények menüpontban. Beszámolók az www.idetekerj.eu  - n olvashatóak.

 • 2013 - Évadnyitó - Ezüstérmek!

  Dobogóval kezdtük az évadot!

   Vilmányi Tamás révén a Hajdú-Bihar Megyei évadnyitó versenyen két ezüstéremmel is gazdagodott csapatunk. Vili a Master 1. kategória mellett az abszolúlt második helyezést is elhozta. A Miránk-DOMKK-t Ónodi Péter és Nagy Gergő képviselte a viadalon, ők a mezőnnyel együtt értek a célba.

  Teljes eredménylista és beszámoló:

  http://idetekerj.eu/honlap/index.php?option=com_content&view=article&id=418:terueleti-evadnyito-2013marc10-eredmenyek-fotok&catid=5:versenynaptar&Itemid=28

 • A Miránk első aranyérmei!

  Vilmányi Tamás a Miránk-DOMKK versenyzője lett az első a Hajdú-Bihar megyei területi évadzárón. Nemcsak a master-1 kategóriában hozta el az újonnan alakult debreceni egyesület az aranyérmet, hanem, Tóth Milán révén U-15-ben is Miránkos kerekes állt a dobogó tetején. A csapat nyert még egy ezüst és egy bronz érmet is U-13-as korosztályban Kovács Balázs és Bíró Benedeknek köszönhetően. Balogh Milán negyedik, Nagy Soma ötödik helyezést ért el az U-15-ben. A debreceni versenyen csaknem 100 kerékpáros mérte össze tudását 10, 40 illetve 80 kilométeren. Érkeztek versenyzők Margittáról (Érmellék), Szegedről, Nyíregyházáról és Hajdúböszörményből is. A legnépesebb mezőny és a legnagyobb küzdelem a felnőttek 80 kilométeres távjában alakult ki. A Miránk KSC három versenyzője vágott neki a távnak, Vilmányi Tamás, Ónodi Péter és Piskóti Péter. A rajt után Piskóti Péter rögtön meglógott a mezőnytől, s a verseny leghosszabb szökésében volt tíz kilométeren át. A csapat ezután is uralni tudta a mezőnyt, visszaverve számos szökési kísérletet lett meg a Debreceni Miránk KSC első felnőtt aranyérme Vilmányi Tamástól.

   A 40-km-es távon rajtoltak el az U15-ös versenyzők, köztük a Miránk színekben Nagy Soma, Tóth Milán, Balogh Milán, Puskás Kristóf, és Zékány Nagy Patrik valamint a senior versenyzők, Nagy Kálmán. A rajt után kétszáz méterrel három Miránkos is bukott, kisebb sérüléseket szerezve, ezért sajnos ők nem tudták folytatni a versenyt.

  Teljes eredmény lista:

  http://idetekerj.eu/honlap/index.php?option=com_content&view=article&id=377:evadzaro-verseny-20121021vasarnap&catid=5:versenynaptar&Itemid=28

 • Versenyen is bemutatkozott a Miránk!

   Első versenyükön vettek részt a Debreceni Miránk KSC kerékpárosai. A napokban alakult biciklisklub öt versenyzője, négy kategóriában mászta meg a Bükkszentlászló – Bükkszentkereszt közti 5300 méternyi meredek emelkedőt a IX. Üveghuta kupáért. Bár ezen a versenyen nem sikerült dobogóra állni a csapat tagjainak, a verseny és az utána következő lazítás jó hangulatban telt. Az egynapos kirándulás nemcsak megmérettetés volt, hanem közösségformálás is.

   Csapatunk időeredményei:

   Vilmányi Tamás (16:39)

   Gém János (19:33)

   Nagy Soma (20:41)

   Ónodi Péter – Piskóti Péter (20:18) – Páros 4.hely

   Köszönet a kiváló szervezésért!

   További részletek: http://kisgalya.hu/eredmenyek/ix-uveghuta-kupa-2012/

   

 • Már Facebookon is!

  Csapatunk hivatalos facebook oldala megtalálható a www.facebook.com/mirankksc oldalon. Várjuk a like-okat!

Szavazás

Tetszik a klubunk?
igen
nem
Asztali nézet